planbaby

Blog a temérdek tennivalóról, amiről a gyermekáldás előtt álló családok, kismamák még nem is tudnak. Sok-sok tennivaló, venni való. Sok-sok ötlet, tipp kezdő és haladó szülőjelölteknek.

Rovatok

Friss topikok

Archívum

A babatervezés a fogantatással kezdődik csak igazán...

2011.01.15. 23:00 mrbeno

Ha tudtuk volna....

Kb. három évvel ezelőtt kezdtünk el gondolkodni a gyermekvállaláson, aminek eredményeképpen épp egy évvel ezelőtt megszületett első ivadékunk, egy csodálatos kisfiú: Botond. Mondták, gondoltuk, tudtuk, hogy akkor minden megváltozik.

De az még rémálmainkban sem kísértett, hogy már a gyerek megszületése előtt mennyi feladatunk lesz. Végeláthatatlanul sorakoztak az előkészítendő, kigondolandó, elintézendő, megoldandó tennivalók. Hiába a sok tapasztalt ismerős, családtag, igazán senki sem volt, aki rendszerezetten el tudta volna mondani legalább, hogy hova kapjunk, mit hol találunk, mit hol és hogyan intézzünk.

Milyen jó lett volna, ha van valaki, aki tudja mik a feladatok és azt hogyan lehet hatékonyan megoldani. Sokkal kevesebb gonddal és még nagyobb örömmel járhatott volna a terhesség időszaka, ha csak a gyermek "terhét" kellett volna viselni, az egyéb gondokat egy jótündér levette volna a vállunkról.

No ez a blog azért jött létre, hogy egyfajta virtuális "jótündérként" segítsen összefoglalni a teendőket és hasznos tanácsokat adjon azok megoldására.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://planbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr462586723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása